Här är hela gänget som graderade sig den 19 december 2015.
Här är hela gänget som graderade sig den 19 december 2015. Längst fram dagens graderingskommitté: Sensei Torbjörn Sjööar 1 dan, sensei Ibrahim Husseini 1 dan, sensei Phuong Do 2 dan, sensei Ann Nersveen-Syversen 2 dan, sensei Fran Charlton 2 dan och sensei Dag Syversen 4 dan.

 

I lördags var det gradering för alla i Karlstad Shotokan Karate och Hagfors Chowa Karateklubb upp till 6 kyu. Det var dags för ett 60-tal barn och vuxna att visa upp sina kunskaper och vi hade därför hyrt A-salen i Sundsta idrottshus för att alla skulle få plats. Kl 10-12 var det graderingsläger med genomgång av grundtekniker, kata och Ippon kumite. Efter en lunchpaus började graderingen som flöt på bra mellan de olika stationerna, där varje karateka fick visa upp kihon för sin grad, ippon kumite och kata. Alla gjorde mycket bra ifrån sig och några gjorde till och med ”dubbelgraderingar” och steg två grader på en gång.

Grattis alla till era nya grader och bälten! Och tack till sensei Dag, Fran, Ann, Phuong, Ibrahim och Torbjörn för en mycket välordnad och bra gradering.

 

Ann och Dag har överläggningar kring omdömen.
Ann och Dag har överläggningar efter graderingen.


Se fler bilder från graderingslägret i vårt bildgalleri.

Grattis till era nya bälten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

rydolph@mailxu.com