Styrelsen har tagit beslutet att stänga ner all karateträning fram till 10 december på grund av de skärpta restriktioner som gäller för Värmland. De skärpta restriktionerna kan också komma att förlängas.

OBS! Detta innebär också att graderingen 21/11 är inställd och ni som redan har betalat kommer att få pengarna återbetalda.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer noggrant och vi får alla hjälpas åt att göra vad vi kan för att minska spridningen av covid-19.

Du ska självklart fortsätta att träna karate hemma och även utomhus, så ses vi i dojon längre fram.

Under torsdagskvällen hade Värmlands Idrottsförbund extrainsatt digital möte för att informera idrottsföreningarna i Värmland.

En av informationen är att vi ska anpassa träningen för barn född 2005 och senare, på så sätt att det inte ska ske någon form av fysisk kontakt.

Styrelsen har diskuterat detta och vi kan inte garantera att barnen undviker fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Detta är enligt punkt 7 i de lokala allmänna råden som vi ska följa.

En utmaning som vi har är före och efter träningarna där barnen samlas i omklädningsrummet. Som ensam ledare har vi inte den möjligheten att kunna kontrollera båda omklädningsrummen före och efter träningen.

Thomas Sundenhammar (distriktsidrottschef RF-SISU Värmland) informerade i torsdags att alla föreningar ska följa de här råden och inte försöka hitta några ”kryphål”.

Med respekt för varandra i pandemin gör vi vad vi kan för att minska på smittspridningen.

Om man är intresserad så kan man läsa mer om restriktioner och allmänna råd på Folkhälsomyndighetens webbplats.

//Styrelsen i Karlstad Shotokan Karate

Inställda träningar och inställd gradering
Märkt på:        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

fritter.mariella@mailxu.com rombergerharriette@mailxu.com