Klubbens instruktörer och styrelse har uppmärksammat, precis som många av er andra, att smittspridningen av covid -19 i samhället har förvärrats på sistone; i Sverige i stort och även i Värmland.

Vi följer läget mycket noga, vilket vi har gjort alltsedan pandemin började, och anpassar vår verksamhet enligt rekommendationer från Folkhälsomyndigheten samt Riksidrottsförbundet.

Som läget ser ut nu finns inga ytterligare skärpta rekommendationer för Värmland. Vi fortsätter därför att bedriva vår verksamhet som tidigare, det vill säga utan närkontakt, utan publik och uppmuntrar våra medlemmar att stanna hemma vid minsta lilla sjukdomssymptom, samt att om möjligt byta om och duscha hemma.

På Folkhälsomyndighetens webbplats kan du läsa mer om riktlinjer och rekommendationer som är aktuella – Folkhälsomyndigheten covid-19

Skulle läget förändras, som det har gjort i ett antal andra län, har vi flera möjliga planer på hur vi kan anpassa vår verksamhet. Det kan handla om att bilda mindre grupper eller helt inställda träningar beroende på hur de nya rekommendationerna skulle se ut.

Vid nya rekommendationer kommer vi att göra förändringar omedelbart, så ha koll på uppdateringar och information vi lägger ut här på webbsidan och på klubbens Facebook-sida.

Vi vill även tillägga att det givetvis är upp till var och en att handla på det sätt som känns tryggt för en själv. Känner man att man vill pausa träningen ett tag framöver, så förstår vi det helt och fullt!

Hör då dock gärna av er till någon av instruktörerna och berätta detta.

Information om träning under Corona-pandemi
Märkt på:        

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wegge.salley@mailxu.com stafford.eustolia@mailxu.com