1 december gradering för vuxna upp till 6 kyu och alla barn 

Lördagen den 1 december är det dags för graderingsläger i A-salen på Sundsta för alla barn upp till 13 år samt ungdomar och vuxna som ska gradera upp till 6:e kyu (grönt bälte). Vi börjar med fotografering 10.00 och tränar sedan 10.15-11.45. Därefter tar vi en kort paus före pass nummer två 12.00-13.15. Efter träningspassen finns det chans att fylla på energiförrådet och äta egen matsäck. 14.00 börjar graderingen och då måste alla som vill titta på finnas på plats.

Vi börjar graderingen för alla barn som ska göra moon-gradering (barngrad) och därefter kör vi vuxengradering. Diplom och eventuella nya bälten delas ut efter att alla graderingar samt allt pappersarbete är klart. Under den tid vi håller på med pappersarbetet bjuder klubben på fika. Räkna med en heldag. Det brukar vara slut runt 17.00-17.30.

Kostnad och betalning

Ungdomar och vuxna (kyu-grad) 400 kronor inklusive gradering (ej bälte).
Barn (moon-grad) 300 kronor inklusive gradering (ej bälte).
Lämna pengar samt graderingskort (graderingskort gäller ej nybörjare) i ett kuvert med namn på till Phuong eller Ann senast 21 november. Det går också bra att swisha betalning till 0702530095 (Ann Nersveen-Syversen). Ange då vem betalningen avser samt personnummer, t ex ”Anna Svensson 090101 gradering 300 kronor”. Om du väljer att använda swish, kom då ihåg att lämna graderingskort till Ann eller Phuong. För alla som klarar graderingen till nytt bälte tillkommer en kostnad på 70 kronor för själva bältet,
som antingen läggs i kuvertet vid betalning av graderingsavgift, betalas via swish eller på plats direkt efter graderingen. Utan betalning delas inga bälten ut.

Gradering i Fagersta för 5 kyu och uppåt

För er som ska gradera till 5:e kyu och uppåt blir det läger i Fagersta 8-9/12 . Här finns inbjudan graderingsläger. Tänk på att det lägret är öppet för alla att delta i även om du inte ska gradera.

Här kan du läsa om vad som gäller för att få gradera sig.

Om du har frågor kring graderingen prata med Phuong eller Ann.

 

Graderingar i höst – två tillfällen beroende på grad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

toevsjonas@mailxu.com munster@mailxu.com