Här är ett gäng som tränat i sommar.

Sista passet med sommartider är torsdagen den 16 augusti. Från och med måndagen den 20 augusti tränar vi på de vanliga dagarna och tiderna, det vill säga måndag och onsdag 19.00-20.30 samt fredag 18.00-19.30. Dessa pass är på Färjestadsskolan. Vi har också en träning på Sundsta i Judolokalen på söndagar 11.00-12.30.

Tävlingsträning på fredagar och söndagar

Om du har tänkt att delta på Heian Cup som går av stapeln den 6 oktober bör komma på fredagar och söndagar då det är där tävlingsträningen äger rum. Påminner också om betalning av höstens träningsavgift snarast.Läs mer här.

Information om barnträningens uppstart kommer inom kort från Phuong.

Ny karatetermin med ordinarie tider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

wildman@mailxu.com garlits-chadwick@mailxu.com