Klubbtröjan har vår logotyp med vargen på bröstet.
På ryggen står det Japan Karate Association på japanska och Karlstad.

Nu har vi tagit fram en hood-tröja och en t-shirt med klubbens logotyp i våra lila färger. Hood-tröjan är lila med vitt tryck och t-shirten kommer att vara vit med lila tryck. Om du är intresserad av att köpa en tröja så går det bra att komma och prova nu på måndag den 18 december samt onsdag den 20 december. Tröjorna kommer att finnas på både barn- och vuxenpasset. Vill du sedan beställa en eller flera,  så kostar hood-tröjan 350 kronor för barnstorlekar (110/120, 130/140, 150/160) och 400 kronor för vuxenstorlekar (XS – 3XL). Det går även att beställa en t-shirt som kostar 130 kronor för samtliga storlekar. Tyvärr finns inte t-shirten att prova men den kan beställas i alla storlekar.  Alla beställningar görs till Ann. Har du svårt att komma och prova den här veckan, så hör av dig till Ann så kan vi ordna det. 

Nu kan du köpa snygga lila klubbtröjor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

fritterjanelle kriegel.168@mailxu.com