Lördagen den 2 december klockan 10.00 – cirka 17.30 är det återigen dags för graderingsläger i A-salen på Sundsta idrottshus för alla barn upp till 13 år samt ungdomar och vuxna som ska gradera upp till 6:e kyu (grönt bälte). Vi börjar med fotografering 10.00 och tränar sedan 10.15-11.30 och därefter 11.45-13.00.

Sedan blir det paus fram till 13.30 där egen matsäck kan intas. 13.30 börjar graderingen och då vill vi att alla som vill titta på finns på plats. Vi börjar med alla barn som ska göra moon-gradering (barngrad) och därefter kör vi vuxengradering. Diplom och eventuella nya bälten delas ut efter att alla graderat klart samt allt pappersarbete är klart. Under tiden pappersarbetet görs bjuder klubben på fika.

Kostnad:
Ungdom/vusen (kyu-grad) 400 kronor inklusive gradering (ej bälte)
Barn (moon-grad) 300 kronor inklusive gradering (ej bälte)
Lämna pengar samt graderingskort (graderingskort gäller ej nybörjare) i ett kuvert med namn på till Phuong eller Ann senast 27 november. Det går också bra att swisha betalning till 0702530095 (Ann Nersveen-Syversen). Ange då vem betalningen avser samt personnummer, t ex Anna Svensson 090101 gradering 300 kr. Om du väljer att använda swish, kom då ihåg att lämna graderingskort till Ann eller Phuong. För alla som klarar gradering till nytt bälte tillkommer en kostnad på 70 kronor, som antingen läggs i kuvertet vid betalning av graderingsavgift, betalas via swish eller på plats direkt efter gradering. Utan betalning delas inga bälten ut.

Du som ska med på lägret i Gävle kommer få information nästa vecka.

Vid frågor runt gradering prata med Ann eller Phuong.

Välkomna!

Välkommen på gradering 2 december

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

budreauhlb@mailxu.com sumida