Du har väl laddat ordentligt inför graderingen? På lördag den 19 december är det dags! Kl 10.00 – 17.00 är det graderingsläger i A-salen på Sundsta Idrottshus (ingång från baksidan vid Sundstatjärn). Vi kommer att ha träning 10.00 – 12.15 och har sedan ett uppehåll där du kan äta egen matsäck för att fylla på med lite energi. 13.00 börjar graderingen och då vill vi gärna att alla åskådare som vill titta på graderingen är på plats.

Barnen får börja
Vi börjar med alla barn som ska göra moon-gradering (barngrad). När de är klara så kan de välja att titta på de vuxna eller att gå ut och duscha, byta om och hålla sig i närheten tills vuxengraderingen är klar. Diplom och eventuella nya bälten delas ut efter att alla graderat klart. Under tiden vi gör allt pappersarbete bjuder klubben på lite fika.

Kostnad:
Ungdom/vuxen (kyu grad) 400 kronor inklusive gradering (ej bälte).
Barn (moon grad) 300 kronor inklusive gradering (ej bälte).
Lämna pengar och ditt graderingskort (gäller ej nybörjare) i ett kuvert med namn på till Phuong eller Ann så fort som möjligt. Senast den 14/12.

För alla som klarar gradering till nytt bälte tillkommer en kostnad på 70 kronor, som antingen läggs i kuvertet eller betalas på plats efter gradering. De som betalat får sitt bälte på plats! De som inte betalat får vänta.
Vid frågor runt gradering kontakta Ann, Dag eller Phuong.

Graderingsläger den 19 december

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

dauphinais.eileen@mailxu.com