Jackan är lila med vita revärer
Jackan är lila med vita revärer

 

Nu på söndag den 18 oktober har vi med overaller till träningen för att du ska kunna prova olika storlekar. Vi provar overaller efter träningspasset kl 12.30. Vi ser gärna att så många som möjligt kommer då. Möjlighet att prova finns också på måndag den 19 oktober samt onsdag den 21 oktober. Den beställning av overall som görs då kommer vara bindande. Det exakta priset vet vi inte ännu eftersom det är beroende av hur många som beställer, men det rör sig om cirka 800 kronor för barnstorlekar och 1000 kronor för vuxen.

Välkomna!

overall2
Byxan har vita ränder på sidan.
Kom och prova overallen på söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

reutzel_stacie@mailxu.com