Gustav, Doni och Enes tog alla medaljern i klassen P10
Tidigare medaljörer i Heian cup, Gustav, Doni och Enes.

Lördagen den 3 oktober går Heian Cup av stapeln i Fröding Arena här i Karlstad. Alla som är under 21 år är välkomna att tävla och klubben står för anmälningsavgifterna. Vi behöver veta vilka som vill vara med senast den 25 september, se till att du har anmält dig till Dag, Ann eller Phuong.

Alla som ska delta samlas innanför entrén i arenan 09.00 för en liten genomgång av vad som gäller för dagen. Tävlingsstart är 10.00. Föräldrar, syskon och andra anhöriga är välkomna att sitta med på läktarna och heja på våra tävlande.

Vill du tävla i Heian Cup?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

harriston_melita