Nu håller vi på att ta in intresseanmälningar för en ny klubboverall. Det är en fin Adidasoverall i vår klubbfärg lila med vita revärer. Jackan kommer att ha japanskt tryck på ryggen och vårt klubbmärke på bröstet. På onsdag den 23 september och måndag den 28 september kommer vi att ha med listor till träningen där du kan anmäla ditt intresse. Om du inte kan komma på träningen går det bra att anmäla direkt till Ann med uppgift om storlek samt om du vill ha en hel overall eller bara jacka.

När alla har anmält sitt intresse kommer vi att ta med overaller till träningen, så att du kan prova.  Efter det gör vi en slutbeställning och om du har anmält då är beställningen bindande. Vi vet inte riktigt vad overallen kommer att kosta, men priset ligger någonstans mellan 800 och 1000 kronor för en vuxenoverall.

Overallen kommer att ha  detta tryck på ryggen.
Overallen kommer att ha detta tryck på ryggen.
Vill du ha en klubboverall?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

krolick.hlb lechuga-dayna@mailxu.com