Gänget som sommartränat hittills.
Gänget som sommartränat hittills.

 

Du har väl koll på att det är sommarträning tre gånger i veckan? Nu när vädret blir lite sämre, finns det karate att se fram emot för att pigga upp tillvaron. Under sommaren tränar vi måndagar och torsdagar 18-19.30 samt söndagar 14-15.30. Så det är fullt möjligt att träna och hinna hem och lägga något gott på grillen och sitta ute en stund under de ljusa sommarkvällarna. Hittills i sommar har vi varit många deltagare under veckorna och flera nya har kommit för att prova på. Vi har specialtränat katorna Jion och Gojushiho Sho och på senaste träningen började vi med Nijushiho (24 steg). Barnen har fått bra träning i både kata och kumite inför Heian Cup i höst. Så välkommen att sommarträna om du är sugen!

Sommarträning tre gånger i veckan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

butrick108@mailxu.com jannell_dean@mailxu.com