Grattis till era nya grader!
Grattis till era nya grader!

 

Den 6 juni var det gradering i klubben för alla upp till 6 kyu. Det var över 40 deltagare, så det var en intensiv dag med mycket kämparglöd och en aning nervositet. Vi hade bland annat besök av Hagfors karateklubb, som kom med åtta personer tillsammans med sensei Fran Charlton. Alla klarade graderingen och det var flera som till och med gjorde dubbelgraderingar. Bra jobbat och snart börjar en ny karatetermin med rolig träning och för den som vill nya mål och nya grader i sikte!

.
Lyckad gradering för rekordmånga deltagare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

miao.hlb@mailxu.com