Dag instruerar
Dag instruerar

 

Nu är det dags för ett träningsläger i Karlstad och graderingar för vuxna 5 kyu och uppåt. Lägret hålls av sensei Dag Syversen 4 dan och Per Bergman 4 dan. Vi håller till i vår träningslokal på Färjestadsskolan och på lördagsvällen blir det gemensamt restaurangbesök för den som vill. Lägret kostar 300 kronor och graderingen 200 kronor för 5-4 kyu och 300 kronor för 3-1 kyu. Här är inbjudan med tips på hotell i olika prisklasser. Och…glöm inte jo-staven!

Datum: 30-31/5

Tid: Lördag kl 14-18 och söndag kl 10-14

Här hittar du oss:

Välkommen på graderingsläger 30-31 maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

githenscherlyn@mailxu.com montejano_misti@mailxu.com