Förra året tog vi många medaljer. Vi hoppas komma hem med en lika stor skörd i år!
Förra året tog vi många medaljer. Vi hoppas komma hem med en lika stor skörd i år!

 

På lördag, den 16 maj åker klubben till JKA Cup i Gävle. Vi träffas 05.30 på OK Lorensberg (Höjdgatan 1), så tidig sänggång på fredag rekommenderas. Tävlingarna startar 11.00. Vi kommer att stanna i Västerås på McDonald’s, där vi äter något från deras frukostmeny, men ta gärna med dig en liten matsäck att förtära under dagen i Gävle. Efter tävlingen åker vi direkt och äter innan hemfärd. OBS! Båda matinköpen betalas av klubben! Du som åker på egen hand ska vara på plats på Träffens Sporthall Sätra 10.30. Vi har hyrt en buss, en bil och har några deltagare som åker på egen hand. I bilen åker Ibrahim, Phuong, Torbjörn, Ellen och Lotta. Ta kontakt med Ibrahim om ni behöver bli upphämtade innan samlingen. Övriga åker i bussen tillsammans med Ann och Dag.

Vi hör av oss innan hemkomsten

Det är svårt att säga när vi är hemma igen, men troligen någon gång mellan 20.00 och 22:00. Lämna gärna ditt telefonnummer till Ann, så hör hon av sig när vi har ett par timmar kvar till Karlstad. Om ditt barn har egen telefon så kan de höra av sig när vi närmar oss och tala om när de behöver bli hämtade. Vi har ledare med under dagen, Ann finns med under hela tävlingen, Phuong och Ibrahim tävlar själva men övrig tid finns de med som ledare. Se till att alla värdesaker tas med in i hallen och inte lämnas i omklädningsrummen.

Har du frågor om något hör av dig till Ann, Dag eller Phuong.
Ann har telefonnummer 070-2530095.

Information inför JKA Cup

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

murrielmariella@mailxu.com stepaniak_magdalene@mailxu.com