Det är inte sommarlov riktigt än! Söndagsträningarna på Sundsta ligger fram till den 7 juni kl 11.00-12.30. Förutom den 31 maj då vi har graderingsläger på Färjestadsskolan. Den 14 juni-30 augusti startar söndagsträningen 14.00 istället. Under sommaren (15 juni-20 augusti) kommer vi att ha två träningspass i veckan på Färjestadsskolan, måndagar och torsdagar 18.00 – 19.30. Där är alla välkomna, barn, vuxna och ungdomar – du som vill prova på karate för första gången är också välkommen! Har du betalat helårsavgift så ingår sommarträningen, annars är kostnaden 200 kronor. Har hört ryktas om att det kan komma att dyka upp någon förälder i ledet i sommar 😉

Kom och fira Ibra och klubbens SM-guld

För er som kan och vill är ni välkomna till Sandgrundsudden den 5 juni då vår duktige Ibrahim Husseini hyllas. 19.00 börjar ”Svensktoppen nästa” och cirka 20.00 firas alla idrottmästare. 20.30 tar ”Top Cats” över scenen. Kul om så många som möjligt är där och vi håller tummarna för att vädret blir toppen!

Aktuellt i sommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

agpaoa@mailxu.com champine-hlb@mailxu.com