Ibrahim fick ta emot diplom vid en middag på Hammarö kommun.
Ibrahim fick ta emot diplom vid en middag på Hammarö kommun.

 
Ibrahim Husseini har belönats för Årets idrottsprestation av Hammarö kommun, där han bor, för SM-guldet i kumite 2013, andra topprestationer och sitt uppdrag för landslaget. Ibrahim blev också i år svensk mästare. I måndags fick han ta med sig sensei Dag på prisutdelning under festliga former med tre-rätters middag. Förutom diplom så fick Ibrahim ett ta emot ett stipendium på 5000 kronor för sina prestationer.

Och det är nog ingen slump att sensei Dag Syversen utsågs till årets ledare av samma kommun 1993 när han var instruktör i Hammarö Karate Klubb. Nu 20 år senare får han fira på samma tillställning tillsammans med sin elev.

Stort grattis!

Diplom för årets idrottsprestation.
Diplom för årets idrottsprestation.
Ibrahim belönad för årets idrottsprestation

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

pestamindy