Tag chansen och träna inför graderingen i Gävles fina dojo!
Tag chansen och träna inför graderingen i Gävles fina dojo!

 
Den 13-14 december är det graderingsläger i Gävle. På detta läger är alla som är graderade välkomna att delta, även om ni inte är aktuella för gradering under själva lägret. Det kan vara ett bra uppladdningsläger för er som ska gradera i klubben helgen efter. Klubben kommer försöka stötta de som åker ekonomiskt, hur mycket klubben skjuter till beror på antal som anmäler sig. Anmäl senast den 8:e december till Ann.

Välkommen på läger i Gävle!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

regester_trang@mailxu.com sealander_bernie@mailxu.com