Sean får shondandiplom
Sean bredvid sensei Dag med diplomet som bevisar att han klarat Shodan och ett bälte med namnet Taylor på japanska.

 

I somras klarade Sean graderingen till Shodan – svart bälte – på lägret i Malmö. Och det får inte vem som helst. Hård och långvarig träning ligger bakom och bara knappt hälften av de som var med på graderingen blev godkända. Idag fick Sean ta emot diplomet som bevis på sina kunskaper – direkt från högkvarteret i Japan. Han fick också sitt personligt broderade bälte, med namnet Taylor skrivet med ”Katana” – det japanska alfabetet.

Grattis Sean – bältet klär dig!

Sean fick ta emot diplom från Japan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

champine_ute@mailxu.com