Uppställning vid klubblägret i Karlstad
Uppställning vi klubblägret i Karlstad

 

Den 16-17 november skulle vi haft träningsläger med Björn Grünstein, 6 dan, men bara några dagar tidigare nåddes vi av det chockartade beskedet om hans bortgång. För att hedra sensei Björn bestämde vi oss för att ordna ett klubbläger istället med hård träning i hans anda. Vi började lägret med att Dag berättade om Björn Grünstein och vi hade en tyst minut. Det var bra uppslutning på lägret av både vuxna och barn. Extra roligt var det att Sabine från Ljusdal kom och tränade med oss. Träningen fokuserade på grundtekniker och kata inför graderingen och det var hårt tempo i två dagar med sensei Dag, som precis som sin tränare Björn vet hur man lockar fram det bästa ur sina elever.

Hungriga väntar på kinamat
Hungriga väntar på kinamat
På kvällen begav vi oss till Texas Longhorn sugna på en rejäl köttbit. Tyvärr fick vi inte plats där utan vandrade vidare till restaurang Peking. Maten var hmmm…

Många deltog vid klubblägret i november

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

silmonannis@mailxu.com