Phuong Do och Björn Grünstein visar kumite
Phuong Do och Björn Grünstein i lägrets fina dojo

I slutet av augusti är det upptaktsläger för instruktörer i Järvsö i Hälsingland. Då blir det karateträning för brun- och svartbälten med sensei Björn Grünstein, 6 dan i natursköna omgivningar. Dojon har högt i tak, vackert ljusinsläpp och ett fantastiskt trägolv. Och vandrarhemmet Hälsingegården bjuder på ett alldeles särskilt gemyt, med hemtrevliga rum och god hemlagad mat. Karateträningen varvas med en del andra gemensamma aktiviteter – oklart vilka, så det blir ett överraskningsmoment. Men klart är i alla fall att det blir musikunderhållning och teoretisk föreläsning om budo på lördagskvällen. Lägret kostar enbart 1 385 kronor per person och då ingår både träning, mat och logi. Anmälan mejlas till: info@ljusdalskarateklubb.se senast den 10 augusti.

Och glöm inte ta med baddräkt eller badbyxor, så kan du ta ett dopp i badtunnan!

bad i badtunna
Ett varmt bad sitter fint efter karateträningen

Läs mer i: Inbjudan till Järvsölägret – 2013

Upptaktsläger i Järvsö 30 augusti-1 september

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

sealander.hlb@mailxu.com