Gänget som tränade kumite i Säffle
Gänget som tränade kumite i Säffle

I söndags tränade några av våra klubbkamrater tillsammans med Säffle Karateklubb, som har flera duktiga medlemmar som tävlar i kumite. Vår sensei Dag höll i träningen tillsammans med Säffles Jörgen Johansson och det var både kul och givande.

– Säffle har framförallt flera bra tjejer som tävlar i kumite och det är nyttigt för oss att få träna med andra eftersom vi inte har så många vuxna som tävlar i klubben, säger Ibrahim Husseini som är med i landslaget och behöver möta andra  rutinerade fighters.

Säffle Karateklubb tränar stilen Wadoryu och insturktören Jörgen Johansson har 5 dan.

– Träningen var väldigt prestigelös och rolig, så vi ser fram emot att fortsätta det här samarbetet, säger Dag. Det är bra om fler i klubben vill börja tävla.

De som var med och fightades i Säffle var: Torbjörn, Dag, Phung, Ibrahim och Oskar – och alla verkade väldigt nöjda med utbytet. Det märks att sådana här samarbeten ger en extra energi-kick och lust att träna mer – även för de mest rutinerade.

Kumiteträning med Säffle Karateklubb

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

ivanoff@mailxu.com