Den 8/2 startar vi upp träningen igen för de födda 2005 och senare och som har anmält sig.

För att möjliggöra detta ställs krav på att alla följer samma regler som gällde under hösten. Dvs hålla avstånd under träningen, tvätta och sprita händerna vid ankomst. Vid minsta symtom såsom snuva, hosta, feber mm eller om det finns personer i hushållet som är sjuka så stannar man hemma.

Alla ska komma ombytta, det finns heller ingen möjlighet att duscha efter träningen. Det är viktigt att hålla tider, barngruppen som tränar 18:00-19:00 ska vara ute från lokalen senast 19:10 och gruppen som börjar 19:30 får komma in 19:20. Detta så att vi följer de krav på maxantalet personer som får vistas i lokalen. Man tränar endast i den grupp man tillhör, man får alltså inte komma på andra pass än de man blivit tilldelad.

Grupp 1 tränar måndagar 18:00-19:00 och består av:

Walter Björkehed, Max Aafloen, Kevin Gustafsson, Tuva Do Jarefall, Olivia Kloow, Vilma Nilsson, Tara Tsering, Petter Stål, Olivia Halldin, Majken Collings, Ellie Vonikopoulou Svensson, Adam Lindahl, Alexander Lindahl och Anton Lindau.

Grupp 2 tränar onsdagar 18:00-19:00 och består av:

Layan Ayed, Jihad Ayed, Estelle Göransson, Adrian Javanbakhti, Isabelle Salo, Freja Salo, Léon Heed, Marios Katsanos, Davit Gevorgyan, Theo Lindén, Grace Gullberg, Waldemar Kullgren och Lucas Haugen.

Grupp 3 tränar torsdagar 18:00-19:00 och består av:

Sigge Hamberg, Leen Al Kodmane, Anaamithra Shamith, Oskar Lundkvist, Arvid Rosenfeldt, Tone Rohm, Liza Norring, Gustav Lenhoff, Axel Frödin, Hannes Bergman, Theodora Katsanos, Olle Hellberg, Noah Björkehed och Sävman.

Grupp 4 tränar måndag och onsdag 19:30-20:30

Joana Txicomba, Clara Hamberg, Agnes Lyngbäck , Alex Nilsson, Alva Nilsson, Casper Eliasson , Theodore Do Jarefall, Emil Nilsson, Norah Örtemark, Mia Hastor, Emina Sehalic, Emma Nygren, Cleo Rahm och Patricia Johansson.

Medlemsavgift på 300kr ska vara betald till pg 36729-2, avvakta med träningsavgift tills vidare. Vid frågor, hör av dig till Dag eller Ann.

Välkomna!

Nu startar vi upp träningen för barn och ungdomar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

harriston.cherlyn@mailxu.com