Vi vann! Över 3.000 nomineringar skickades in till 30/30-fonden och vår klubb Karlstad Shotokan Karate är en av de 30 föreningar som valdes ut som vinnare i år.

Karlstad Shotokan Karate - 30/30-galan
Henrik Lundqvist, Jennie, Mattias, Unibet

Mattias som skrev den vinnande nomineringen och Jennie som varit med sedan klubben startade för 25 år sedan, fick hedersuppdraget att vara på plats som representanter för klubben för att ta emot priset på 30.000 kr av NHL-stjärnan Henrik Lundqvist och Unibet

På restaurang Trädgår’n i Göteborg den 26 juni, uppmärksammades de vinnande föreningarna på 30/30-galan där priset delades ut.

Och det var verkligen en fantastiskt fin och rolig galakväll där föreningslivet hyllades på bästa sätt, där många olika idrotter var representerade av de 30 vinnande föreningar från hela landet.

30/30-fonden är ett samarbete mellan Henrik Lundqvist och Unibet som handlar om att ge tillbaka till idrottsrörelsen för allt som den har gett till Henrik och miljoner andra svenska idrottare. ”30/30” anspelar på Henriks tröjnummer och att 30 föreningar får 30 000 kr var.

Syftet med 30/30-fonden är att uppmärksamma och belöna idrottsföreningar, oavsett idrott, som verkar för sunda värderingar och som ger både trygghet och glädje.

Allt det här stämmer in så bra på vår förening och den värdegrund vi har, som både skapar och ger förutsättningar för mångfald, öppenhet, respekt, omtanke, gemenskap, trygghet och glädje.

Vilket också var grunden i nomineringen som skickades in, tillsammans med vår certifiering i ”Trygg förening för alla” och en hyllning till Sensei Dag och Ann som klubbens eldsjälar. Nomineringen avslutades också med: ”Jag tycker Karlstad Shotokan Karate uppfyller alla kriterierna för 30/30-fonden och är väl värda det här priset. Eller vad tycker du Henke?”

Och ”Ja” det tyckte både Henke och Unibet, som valde att ge oss priset med sin motivering: ”Med mångfald som grundsten i arbete med gemenskap, trygghet och glädje är Karlstad Shotokan Karate föredömligt rustat för framtiden. Dessutom certifierade som en ”Trygg förening för alla”. Vi hoppas att den 25-åriga föreningen fortsätter på inslagen väg i många år framöver”.

Filmen nedan gjorde Mattias som en presentation av föreningen inför galan och som spelades upp när vi presenterades som vinnare under kvällen.

Henrik Lundqvist lyfte också fram i ett av sina tal under kvällen, allas betydelse i föreningslivet genom det engagemang som finns och tid som läggs ner för att skapa bra förutsättningar för de aktiva, oavsett idrott och vilken nivå man tränar eller tävlar på.

Precis så som det är i vår förening.

Alltså vilka eldsjälar vi har i Sensei Dag och Ann. All tid och engagemang de lägger ner på föreningen och oss aktiva i allt från administration, träningar, graderingar, resor, läger, tävlingar med mera.

Ann och Sensei Dag

Våra tränare i klubben med allt det engagemang och den tid de lägger ner, som gör det möjligt för oss att träna, gradera, tävla, utveckla och lära oss Shotokan Karate på bästa sätt.

Tränare

Alla andra som hjälper till och stöttar på olika sätt när det behövs, i stort och i smått.

Och så klart alla aktiva. Oavsett om vi är barn, vuxna, nybörjare eller högre graderade, skapar vi tillsammans föreningen med de värderingar vi står för, som också är grunden i det pris vi nu vunnit!

Vi är så värda det här priset och uppmärksamheten, och särskilt roligt nu när vi i år också firar 25-års jubileum. Hurra för Karlstad Shotokan Karate!

Karlstad Shotokan Karate – Vinnare i 30/30-fonden
Märkt på:                    

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

vogelsang_hlb@mailxu.com cornelypamula@mailxu.com