Lördagen den 27 maj kl 10.00- cirka 17.30 är det graderingsläger för de som ska gradera upp till och med 6:e kyu (grönt bälte). Vi kommer att hålla till i A-salen på Sundsta idrottshus. Vi börjar med träning mellan 10.00 och 13.00 och har sedan en paus så att alla kan fylla på med lite energi i form av egen matsäck. 13.30 börjar graderingen och då vill vi att alla som vill titta på graderingen är på plats. Vi börjar med alla barn som ska göra moon-gradering (barngrad) och därefter kör vi vuxengradering. Diplom och eventuella nya bälten delas ut efter att alla graderat klart. Under tiden allt pappersarbete görs klart bjuder klubben på fika.

Kostnad:
Ungdom/vuxen (kyu grad) 400 kronor inklusive gradering (ej bälte)
Barn (moon grad) 300 kronor inklusive gradering (ej bälte)

Lämna pengar samt graderingskort (graderingskort gäller ej nybörjare) i ett kuvert med namn på till Phuong eller Ann senast den 22 maj. Det går också bra att swisha betalning till 0702530095 (Ann Nersveen-Syversen). Ange då vem betalningen avser, t ex ”Anna Svensson 090101 gradering 300kr.” Om du använder swish; kom ihåg att lämna graderingskort. För alla som klarar gradering till nytt bälte tillkommer en kostnad på 70 kronor för det nya bältet, som antingen läggs i kuvertet vid betalning av graderingsavgift, betalas via swish eller på plats direkt efter graderingen. Utan betalning delas inga bälten ut.

De som ska gradera till 5:e kyu (blått bälte) och uppåt kommer att få göra det helgen den 3-4 juni i Karlstad, mera information om detta graderingsläger kommer senare.

Vid frågor runt gradering kontakta Ann, Dag eller Phuong.

Här kan du läsa mer om hur en gradering går till och vem som får gradera sig.

Graderingsläger den 27 maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

mikkelsen.fe@mailxu.com