Ann och Dag har överläggningar kring omdömen.
Ann och Dag har överläggningar kring omdömen vid förra årets gradering.

Lördag den 3 december 11.00 – 18.00 är det dags för graderingsläger på Rudsskolan. Vi kommer att ha träning mellan 11.00 – 13.30 och har sedan ett uppehåll där alla kan äta sin egen matsäck.

14.00 börjar graderingen och då vill vi att alla åskådare som vill titta på graderingen är på plats. Vi börjar med alla barn som ska göra moon-gradering (barngrad) och därefter blir det vuxengradering. Diplom och eventuella nya bälten delas ut efter att alla graderat klart. Under tiden vi gör allt pappersarbete bjuder klubben på fika.

Kostnad:
Ungdom/vuxen (kyu grad) 400 kronor inklusive gradering (ej bälte).
Barn (moon grad) 300 kronor inklusive gradering (ej bälte).

Lämna pengar samt graderingskort (graderingskort gäller ej nybörjare) i ett kuvert med namn på till Phuong eller Ann senast den 28 november. Det går också bra att swisha betalning till 0702530095 (Ann Nersveen-Syversen). Ange då vem och vad betalningen avser, t ex Anna Svensson 090101 gradering + bälte 370 kr. Om du använder swish – kom ihåg att lämna graderingskortet.

För alla som klarar sin gradering till nytt bälte tillkommer en kostnad på 70 kronor för bältet, som antingen läggs i kuvertet, betalas via swish alternativt betalas på plats efter gradering.

Om du har frågor kring graderingen – prata med Ann, Dag eller Phuong.
Välkomna!

Graderingsläger den 3 december

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

darroch.francine@mailxu.com vogelsang@mailxu.com