Den kommande helgen har vi ett träningsläger tillsammans med karateklubben i Lima i Sälen. Vi åker gemensamt i bussar från OK på Höjdgatan vid Lorensberg. Vi åker med 3 bussar till Sälen och så här ser uppdelningen i bussarna ut:
Buss 1: Dag, Ann, Malin, Tobias, Gustav, Meki, Albnor och Almir.
Buss 2: Phuong, Ibrahim, Hamayoon, Torbjörn, Paul, Janne, Theodore och Alex.
Buss 3: Mattias, Peter, Ingela, Katarina, Agnes, Alva, Lovisa och Ebba.

Rummen på Hotel Bügelhof har delats upp enligt följande:

4-bäddsrum:
1. Ann, Ebba, Lovisa och Alva
2. Dag, Meki, Albnor och Almir
3. Phuong, Ibra, Theodore och Alex
Dubbelrum:
1. Gustav och Tobias
2. Ingela och Agnes
3. Peter och Paul
4. Katarina och Malin
5. Mattias och Janne
6. Hamayoon och Torbjörn
Vid funderingar, hör av er till Ann.

Träningstider under lägret

Första träningspasset på lördag är 14.00-15.30. Sedan har vi 30 minuters paus innan vi kör andra passet 16.00-17.30. Vi duschar och går sedan och äter middag tillsammans. Alla måltider intar vi på en restaurang nära träningshallen som vi har fått låna och där Malin kommer husera och laga vår mat. Därefter åker vi upp till hotellet vi har fått till förfogande helt för oss själva och tillbringar kvällen och natten där. Efter frukosten som intas nere i restaurangen, åker vi tillbaka till hotellet och städar upp efter oss, packar bussarna och åker ner till hallen där vi tränar först mellan 10.00-11.30 och sedan 12.00-13.00. Därefter duschar vi, byter om och går för att äta lunch innan vi ger oss av hemöver. Vi räknar med att vara hemma någon gång mellan 18.00-19.00, då vi lämnar av alla vid OK Lorensberg igen.

På lördag åker vi till Sälen på läger

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

blicker_krysta@mailxu.com