Hamburgare är gott!
Hamburgare är gott!

Nu är det dags att anmäla sig till klubbaktiviteten med bowling och mat, onsdagen den 1 juni! Vi träffas 16.45 på Wåxnäs bowlinghall och bowlar fram till 18.30. Sedan går vi till Street Friends och äter smaskiga hamburgare. Klubben betalar hela kalaset för alla medlemmar. Föräldrar och anhöriga betalar maten själva och får all mat på en nota som sedan får delas upp. Tyvärr kan inte familjemedlemmar vara med och bowla, men ni är välkomna att titta på. Vi kommer att ordna med rännskydd på ett antal banor för barnen. Hoppas på en trevlig kväll tillsammans!

Anmäl snarast till Ann, så att vi kan göra en preliminärbokning på Street Friends! 

Anmäl er om ni vill med och äta på Street Friends

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

truman-ute rindal