Lotta och Ellen på plats i Eriksbergshallen i Göteborg för sitt första SM.
Lotta och Ellen på plats i Eriksbergshallen i Göteborg för sitt första SM.

 

I helgen tävlade Lotta Eriksson och Ellen Sundqvist i SM för första gången, i klassen kadetter 14-15 år och de gjorde mycket bra ifrån sig. I SM tävlar bara de bästa och på plats i den stora Eriksbergshallen i Göteborg är pressen är mycket stor, men både Ellen, som tävlade i kata och Lotta, som gick en match i kumite hade iskalla nerver och imponerade stort.
Ellen gjorde katan Jion – ett mycket starkt utförande med bra spirit. Det var en mycket jämn match mot Erika Bosakova från Kristianstad och domarna dömde till motståndarens fördel. Lotta fick möta Hanna Bermann från Botkyrka och fick in två fina yaki-zuki. Matchen slutade 2-2 men vinsten gick till Bermann. Här kan ni se deras matcher:

 

 

Vi är mycket imponerade över Ellen och Lottas debut i SM – detta lovar gott för framtiden. Bra jobbat tjejer!

Fin debut för Ellen och Lotta i SM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

rodina.francie@mailxu.com