Ibrahim och Phuong fick ta emot kommunens förtjänsttecken för sina SM-guld.
Ibrahim och Phuong fick ta emot kommunens förtjänsttecken för sina SM-guld.

 
2014 var ett händelserikt och framgångsrikt år i klubben. Phuong Do och Ibrahim Husseini tog SM-guld i kata och kumite vid Ippon Shobu senior SM och belönades med Karlstads Kommuns förtjänsttecken. Ibrahim Husseini fick också utmärkelsen Årets Idrottsprestation av Hammarö Kommun samt ett stipendium. I november blev han svensk mästare för andra året i rad i kumite vid WKF-SM. Klubben tog sammanlagt 16 medaljer i junior och senior-klassen vid JKA Riksmästerskapen, SM och JKA Cup i Gävle. Läs hela verksamhetsberättelsen här.

Ny styrelse valdes

Vid årsmötet valdes en ny styrelse. Dag Syversen är ordförande, Torbjörn Sjööar blir ny kassör, Malin Hedh blir ny sekreterare och Ibrahim Husseini, Phuong Do och Katarina Lindström fortsätter som ledamöter. Peter Karlsson valdes till suppleant. Vid årsmötet godkändes balans och resultaträkningen och rapporten från klubbens revisorer.

Rapport från årsmötet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

harriston_karlene@mailxu.com