Ibrahim högst upp på pallen i SM!
Ibrahim högst upp på pallen i SM!

 

Klubben har fått en svensk mästare i kumite – stort grattis till Ibrahim Husseini. Det var snöoväder i södra Sverige när karate-sm avgjordes den 7-8 december. Men Ibrahim var på plats och tävlade i klassen seniorer 60 kg. Han gjorde en mycket bra match mot Håkan Mandorff från Stockholm och fick en välförtjänt guldmedalj med sig hem.

Stark insats av Oscar Brusgård

Oscar Brusgård tävlade i kata för juniorer och gjorde mycket bra ifrån sig. Oscar var med i återkvalet och hade chansen att ta en tredjeplats. Första matchen vann han med en stark Sochin. Andra matchen gjorde han Gojushihosho och förlorade tyvärr den matchen. Hade han vunnit så hade han också stått på pallen. Bra jobbat Oscar!

SM-guld till Ibrahim i kumite

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

garlits.danette@mailxu.com bua.trista@mailxu.com