Medan vi andra slappar i solen är sliter Dag, Phuong, Ibra, Oskar och Thorbjörn hårt på sommarlägret i Malmö – och det är ingen lätt match i värmen. Två tuffa pass per dag och en del extra träning. Här kommer en dagrapport från sensei Dag:

Under dag tre blev det traditionell yuaku-zuki-träning för svartbältena med Björn Grünstein. Därefter katan Meikyu och bunkai på den. Thorbjörn och de andra brunbältena som ska gradera sig på fredag fick extra träning på Heian 1-5 under sensei Bura.  Det andra passet tränade svartbälten på katorna Jion och Gojusho ho medan brunbälten övade på JU Ippon-kumite med Ted Hedlund. Det var fruktansvärt hård träning i den heta dojon rapporterar Thorbjörn som drack två liter vatten direkt efter passet.

Dagen avslutades som vanligt med Jo-täning för Björn.


 Hård träning i sommarhettan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

reutzel_ilse@mailxu.com