En av klubbens största tävlingstalanger genom tiderna, Celal Celepli kommer och tränar med klubben den här veckan.  Celal började träna för sensei Dag som 12 åring och vann redan som junior ett stort antal SM-guld i kumite. Framgångarna har fortsatt för Celal Celepli även som senior och 2009 tilldelades han Svenska Budo- och kampsportsförbundets utmärkelse Stora grabbars märke. Utmärkelsen är förbundets högsta förtjänsttecken och delas ut till personer som uppnått höga poäng genom resultat på SM och internationella tävlingar.

På fredag och söndag besöker han sin gamla hemmaklubb för att träna med en av våra nya tävlingstalanger – Ibra. Det ser ut att bli hårdare träning än vanligt för Celal verkar tuff…  Här är från tävlingar i England.

 

 

Celal Celepli kommer till Karlstad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

goldynchadwick@mailxu.com