Styrelsen har idag tagit beslutet att under två veckor framåt, alltså till den 29/3, ställa in barnträningarna måndag och onsdag 18:00.

Vi återkommer längre fram med information om träningen kommer återupptas från och med den 30/3.

Att träningarna är inställda behöver dock inte innebära att ni vilar från karaten. Det går alldeles utmärkt att träna hemma på både kihon och kata. Finslipa på era tekniker och graderingskator, tills vidare ligger datum för gradering fortfarande den 30/5.

De inställda träningarna gäller alla barn som tränar i barngruppen.

Tyvärr måste vi även flytta vår träningstävling Kurabu Cup, den kommer istället att gå av stapeln i höst. Datum för detta kommer senare. Ni som redan betalt startavgift bör ha fått tillbaka den, om inte – kontakta Ann.

Vuxenträningen kommer tillsvidare fortsätta som vanligt och ni som vanligtvis tränar där är välkomna. Det är av yttersta vikt att du är fullt frisk då du kommer – har du något som helst symptom på sjukdom så ska du stanna hemma. Vi kommer inte släppa in någon som visar tecken på sjukdom! Respektera detta då det är flera som kan ha personer i sin närhet som är känsliga för smitta.

Skulle det bli någon ändring så återkommer vi med information och har ni några funderingar så ta kontakt med någon av ledarna.

Barnträningar inställda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

womble.shaunte@mailxu.com