Våra instruktörer

Dagsensei

Dag Syversen

Sensei och huvudinstruktör

Dag Syversen, 4 dan är klubbens huvudinstruktör och grundare. Började träna karate 1981 och har lett klubben till stora framgångar i tävlingssammanhang både nationellt och internationellt.

sensei*karlstadshotokan.se
Phuong Do

Tränare barngruppen

Phuong Do, 2 dan är barngruppens huvudinstruktör och klubbens ungdomsansvarige. Phuong tävlar på hög nivå och ingår i landslaget. 2009 tog han JKA EM-brons i kata. Kata-guld i JKA-riksmästerskapen 2010, 2011 och 2014. Han tog också EM-brons i lagkata 2013.

ungdomsansvarig*karlstadshotkan.se
Ann Syversen

Tränare barn- och vuxengruppen

Ann Syversen, 2 dan svart bälte har tränat karate sedan 80-talet och har flera SM-medaljer och medaljer från andra stora cuper i bagaget. Ann Syversen är assisterande tränare både i vuxen- och barngruppen.

sensei*karlstadshotokan.se
Paul Iman

Tränare barngruppen

Paul Iman, 7 kyu är assisterande tränare i barngruppen.

Ibrahim Husseini

Assisterande tränare

Ibrahim Husseini, 1 dan svart bälte hjälper ibland till att träna barngruppen. Ibrahim är en av klubbens stora talanger och representerade Sverige i JKA-landslaget vid världsmästerskapen 2011. 2010 tog han guld vid riksmästerskapen i både kata och kumite. 2011 brons i kumite och 2013 tog han SM-guld i kumite och silver vid JKA-riksmästerskapen 2014.

cookingham_347@mailxu.com